nicketak Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Zdravim pspčkaři mam takový problem konzoli už sem měl i rozebranou a netušim pořad co to... při hrani nekterych her kde je potřeba joystiku tak mi zatači doleva neustale joystick sice reaguje ale pořad jede do stran... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco.t1 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Mám úplně ten stejný problem, ale s 2001. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jedine plugin joysens (ale nevim, zda jede na nejnovejsim CFW), protoze vymena joysticku vetsinou z nejakeho duvodu nepomaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 může být vadná ta spojovací gumička mezi analogem a deskou. když je poškozená nebo tam není tak analog sám táhne k jedné straně, nejčastěji doleva. V horším případě může být v háji něco na základní desce marco.t1: u psp 2000 se dá analog vycentrovat i bez použití joysens, stačí najet do settings/system settings/system informations a tam joyem chvíli točit, mělo by se to vycentrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco.t1 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 marco.t1: u psp 2000 se dá analog vycentrovat i bez použití joysens, stačí najet do settings/system settings/system informations a tam joyem chvíli točit, mělo by se to vycentrovat. Heejjjj si borec, už to fachá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nicketak
Zdravim pspčkaři mam takový problem konzoli už sem měl i rozebranou a netušim pořad co to... při hrani nekterych her kde je potřeba joystiku tak mi zatači doleva neustale joystick sice reaguje ale pořad jede do stran...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.