nicketak Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2011 Zdravim pspčkaři mam takový problem konzoli už sem měl i rozebranou a netušim pořad co to... při hrani nekterych her kde je potřeba joystiku tak mi zatači doleva neustale joystick sice reaguje ale pořad jede do stran... Citovat
0 marco.t1 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2011 Mám úplně ten stejný problem, ale s 2001. Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2011 Jedine plugin joysens (ale nevim, zda jede na nejnovejsim CFW), protoze vymena joysticku vetsinou z nejakeho duvodu nepomaha. Citovat
0 Raczek Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2011 může být vadná ta spojovací gumička mezi analogem a deskou. když je poškozená nebo tam není tak analog sám táhne k jedné straně, nejčastěji doleva. V horším případě může být v háji něco na základní desce marco.t1: u psp 2000 se dá analog vycentrovat i bez použití joysens, stačí najet do settings/system settings/system informations a tam joyem chvíli točit, mělo by se to vycentrovat. Citovat
0 marco.t1 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2011 marco.t1: u psp 2000 se dá analog vycentrovat i bez použití joysens, stačí najet do settings/system settings/system informations a tam joyem chvíli točit, mělo by se to vycentrovat. Heejjjj si borec, už to fachá. Citovat
Otázka
nicketak
Zdravim pspčkaři mam takový problem konzoli už sem měl i rozebranou a netušim pořad co to... při hrani nekterych her kde je potřeba joystiku tak mi zatači doleva neustale joystick sice reaguje ale pořad jede do stran...
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.