xboxmaniak1468625480 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jaký je nejvhodnější a zároven jednoduchý program na vypalování her na XBOX 360 ? Př: stáhl jsem si hru přes torrent , vše jsem spojil a podle mě je vše ok a ted co dál ? Přes jaký program bych tu hru měl tedy vypálit ? ... Díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasrx Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Já tedy vypaluju pomocí ImgBurnu. Jsem s ním spokojenej a zatím jsem nenašel (pro mě ) jednodušší program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 V první řadě stáhni toto: http://abgx360.net/download.html to je program, kterým budeš kontrolovat hry (soubory *.iso) předtím, než je vypálíš na vypalování skutečně nejlepší ImgBurn http://www.imgburn.com/index.php?act=download jsou tma mirrory ke stažení a níže pak i případně soubory s češtinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ja pouzivam dvd decrypter a nemam s nim nejmensi problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 DVD decrypter a ImgBurn je vlastně to samé, je to z dílny stejných programátorů, jen je ImgBurn novější, DVD decrypter prakticky už neexistuje... Stalo se to z podobnych duvodu jako se windows commander stal total commanderem... Chtel jsem tedy rici, ze jsou to totozne programy, ale smysl ma stahovat uz jen ImgBurn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 diky tomuto topicu jsem nainstaloval a vypada dobre, jsou tu nejake podstatne zmeny oproti dvd decrypteru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ja mel postupne oba a funkce je temer stejny... Krome toho, ze ma ImgBurn uzivatelsky prijemnejsi GUI bych hlavni vyhodu videl v podpore vice vypalovacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 jo, to rozhrani je dost dobry, jeste jsem cetl, ze pri vypalovani se vybira dvd misto iso, je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Kdyz jsem mel DVD decrypter, mel jsme nastavene L0 size primo v menu a parametrech vypalovani... U ImgBurn je to jednodussi, tam se v nastaveni nemusi nikdo vubec hrabat a voli se k vypaleni rovnou soubor *.dvd jak rikas, program si s tim uz v pohode proadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 tak jo, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xboxmaniak1468625480
Jaký je nejvhodnější a zároven jednoduchý program na vypalování her na XBOX 360 ?
Př: stáhl jsem si hru přes torrent , vše jsem spojil a podle mě je vše ok a ted co dál ? Přes jaký program bych tu hru měl tedy vypálit ? ... Díky ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.