babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Delal jsem podle navodu vsechno jak je psane ale po stisknuti R mi Psp zamrzne a vypne..delam neco spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booza Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 dal jsi do PSP soubor h.bin ?? ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 dal jsem tam hlb a h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booza Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 A jakou máš kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 dal jsem tam 2gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 risakcze Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 jakej máš date code?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 risakcze Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 něco děláš špatně... hmmm možná máš jinačí verzi patapon dema :) možná špatnej save a nebo třeba taky fake memorystick je víc možností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Date code mam 0B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 a jakej fw!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 mam 6.20... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frezen91468625049 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Podle toho co tu čtu od tebe a podle toho nadpisu tak mi nepřipadáš moc zkušeně (já moc taky ne :D) Zkus to znova podle návodu pro opice.... kouknu se zatim na ten data code. ;) E: jo aha ty nemas ani HBL... Nepostřehl sem... sry. Taky my to dělal a to sem vše dělal podle navodu. Mě pomohlo naformatovat kartu, zkus to taky a než něco uděláš pořádně to přečti ! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Pokud si to delal podle navodu od FxRe a stahoval jsi to z czshare.com tak ve slozce Prometheus iLoader je jeste jeden podsoubor v .raru a ten je potreba rozbalit a nakopirovat na kartu jako Prometheus_Iso_loader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frezen91468625049 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Já bych to dělal podle TuTu od KOSSe, nic ve zlim ale v packu FXR je to jenom abys to tam zkopčil a jel.... Ale u KOSSe to je zvlašť a je na to podrobně udělanej návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ano mas pravdu jsem novacek s praci na PSP...Naformatuji kartu a pokusim se znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frezen91468625049 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Z toho si nic neděj já taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 kartu jsem naformatoval ale nepomohlo to..nevim asi je chyba mezi klavesnici a kreslem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 POVEDLO SE.....Pomohl Programek tery vse udelal za me.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 nojo,to ses teeda uplnej kkt co neumi presunout par slozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 PSP mam v ruce asi 3 dny....Ty jsi asi dokonaly a urcite inteligent a vse ti jde hned..Si myslis ze vis neco lip nez jiny a jsi chlapak co? chudaku jestli chces prijd do Pce a pohovorime.......!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booza Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Hned se hádat nemusíte ale jako ja za 3 dny s PSP uměl skoro vše .... :D ale tak někomu to trvá déle ... :D no ale tak s PC snad umíš a kopírování složek není až zas tak obrovskej problem .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 ........................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Nejde o kopirovani ..prosil jsem o radu a ne o keci nejakeho frajirka.... kazdy nekdy potrebuje poradit a to treba jen s kravovinou..Myslel jsem ,ze o radu zde muzu pozadat...Taky nedelam frajera ze jezdim po EU atd ,bych ho chtel videt kdybych mu dal adresu v Parizi jak si poradi bez navigace..kazdy delame neco jineho a taky neco jineho umime .Koncim s debatou je to trapne psat o nepodstatnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
babajaga3331
Delal jsem podle navodu vsechno jak je psane ale po stisknuti R mi Psp zamrzne a vypne..delam neco spatne?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.