Windowsak Odesláno Srpen 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2021 Ahoj, mám PS4 slim a asi 2 roky jsem na tom nehrál, dneska jsem se dokopal k tomu že si zahraju, ale když jsem to zapnu tak to asi 5 sekund svítí modře a pak se to vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frosby Odesláno Srpen 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2021 Skus to zapnut cez safe mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Windowsak Odesláno Srpen 17, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2021 Právě teď, Frosby napsal: Skus to zapnut cez safe mode No to jsem právě zkoušel a nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Srpen 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2021 Ahoj, mám úplně to samé, resp: Ještě jsem ho ráno zapnul a dal jsem UPLOAD hry. Pak jsem od toho odešel na cca 15 min a když jsem se vrátil, konzole byla vyplá. Od té doby zkouším zapnout a: zapnu, 2x se klasicky rozžíná modrá LED, pak cvakne Harddisk a vypne to. Safe mode dlouhým držením zapnutí to samé. Zkoušel jsem vytáhnout Harddisk a i když jsou partitiony nečitelné - jsou tam a Harddisk se tváří jako Healthy. Podle mě je to špatný zdroj... Našel by se tady někdo podobný XMODovi, který seriozně opravuje PS4 Slim 1TB, který by se na to mrknul, vyměnil zdroj a případně i vyčistil a přepastoval, prosím ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Říjen 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2021 V 17. 8. 2021 at 20:24, Windowsak napsal: Ahoj, mám PS4 slim a asi 2 roky jsem na tom nehrál, dneska jsem se dokopal k tomu že si zahraju, ale když jsem to zapnu tak to asi 5 sekund svítí modře a pak se to vypne. ahoj, napiš zprávu pokud je to stále aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Windowsak
Ahoj, mám PS4 slim a asi 2 roky jsem na tom nehrál, dneska jsem se dokopal k tomu že si zahraju, ale když jsem to zapnu tak to asi 5 sekund svítí modře a pak se to vypne.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.