ardo Odesláno Srpen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2021 Dobrý den, jsem začátečník. konzoli mám poprvé v životě ve svém vlastnictví Mám ji jen na občasnou radost Mám otázku ohledně služby xbox live.. Snažil jsem vytvořit účet přímo na konzoli, ale pořád se mi vypisovalo ,že toto jméno nemohu použít. Zkusil jsem i absolutní kraviny, ale stále to samé. Tato situace je často řešena na fórech ale nikdy jsem nenašel řešení... Potom jsem zkusil vytvořit účet do XBOX LIVE na PC a přihlašovací údaje zadat do konzole. To mi také skončilo nějakou chybou. Na PC v přihlášení na xbox live jsem svoji konzoli zařadil pomocí sériového čísla ke svému účtu. Potom jsem to tedy nezkoušel (nebyl čas), ale ptám se funguje to normálně ? Založit účet na PC, přihlásit se na konzoli? Pokud ano, funguje stahování demoverzí do konzole ? Konzoli mám originální (bez úprav). Zkusil jsem test připojení k internetu , test služby xbox live a vše bez problémů, tak by to mělo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2021 Ahoj, nevím , jak je to aktuaální, ale ucet si nejsnáze vytvoris pres Xbox.com, neboj, je to v češtine. Satci se dat prihlasit, jen místo vyplnení udaju zvolis "Vytvorit ucet". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.