Štěpán357 Odesláno Srpen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 Dobrý den mám problém s ps4 když zmáčknu tlačítko na zapnutí tak se rozsvítí modře na 3 sekundy a pak hned zhasne a nezapne se nevíte čím to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Srpen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 Řešíme to samé tady: Vypadá to na špatná zdroj. Zdá se však, že se tady servisem PS4 už bohužel nikdo moc nezabývá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Štěpán357 Odesláno Srpen 27, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 Ještě jsem nenapsal že mi jiskří kabel když ho vypojim a zapojim do ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stanislav Jogurt Odesláno Září 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2021 Jiskření je zcela normální. Kdyby to byl zdroj, tak se vůbec nezapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Štěpán357
Dobrý den mám problém s ps4 když zmáčknu tlačítko na zapnutí tak se rozsvítí modře na 3 sekundy a pak hned zhasne a nezapne se nevíte čím to je ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.