merlo Odesláno Srpen 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2021 Zdravim, tak jsem zrejme naletel na podvodnika prodavajiciho Vitu (1104). Koupil jsem ji od nej tak, ze mi ji vyzvedl kamarad, co je z Prahy a ten mi ji posleze dopravil. Nicmene po rozbaleni jsem zjistil, ze uz v uvodnim menu zakladnich nastaveni nefunguji tlacitka sipek, ovladaci prvky jako je krizek apod, ani analogy. Ta Vita je ve stavu fungl nove, je v ni dokonce zakladni firmware 1.06 a prislusenstvi nerozbalene. Tak si rikam, kdovi kde ji vzal - zrejme je to nejaky od vyroby vadny kus. Je nejaka moznost, jak tlacitka opravit? Nemuze to byt treba jen vada FW? Mam zkouset upgradovat na novejsi FW? Mimochodem ten prodejce mi samozrejme odpovedel, ze Vita byla "plne fukncni" a "kdovi co jsem s ni delal"... Predem dekuji za radu. EDIT1: Tak jsem se pokusil nabootovat do "Safe Mode" a tam tlacitka funguji... EDIT2: Vyreseno upgradem systemu na nejnovejsi FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.