ZAPO Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 cau kluci, chci se zeptat jestli se kinect otaci i do strany protoze ten muj je pootocenej ten vrsek oproti tomu stojanku asi o pul cm. a kdyz hraju tak se to nejak nechce srovnat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokhu Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Do strany myslim ne,a to ti jako vadi ze to mas o 5mm povytocene,dyt je to zanedbatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackub37 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Tak to normálně srovnej, když je vypnutej. Mohl si s tim pohnout, když si ho instaloval. Normálně s tim opatrně pohni, do strany by to nemělo vadit, ale musí bejt vypnutej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Nemusí bejt vypnutej, :D Mám to vyzkoušené.. prostě si to našteluj jak chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZAPO Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 ok diky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 szoteka Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 no cece mi prave decka stim stelovaly, a zkouseli to davat nahoru a dolu a ono to preskakovalo jako pres zuby, to nevadi? mam prave strach jeslti to tim nepokazily, jelikož jsem si jednou při restartu vsiml jak se kinect sklopil dolu a pak najel nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackub37 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 No nahoru a dolu by se s tim asi moc pohybovat nemělo. Ale to, že se při restartu sklopí dolu a zas nahoru je normální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 szoteka Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 no ja ted ale resim jak zjistim jeslti neco nepodelali. krat to hraje normalne ale viete jak jeslti se neco hnulo tak si to necham vypmenit ale jak to poznat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Kdyz vsechno funguje, tak to neres, kdyby se neco podelalo, tak to "neco" fungovat nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 szoteka Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 nj ale treba pri hrani jsem si ani jednou nevsiml ze by se to hnulo, proto mi to vrta hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 4, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Zkus kalibraci , pres tu karticku co mas u kinect adventures pokud pujde v pohode nakalibrovat je to v poradku . Kinect se hybe i pri hre , tezko to postrehnes kdyz se soustredis na hru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 szoteka Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 na tak z toho jsem kokos. dam kinect calibrace napise mi ze mam dat tu ceknou kartu do urovni oci pak to napise sucesfult a ono to priblizi ale oci mam jind, takze divne. nehlo se to ani jednou. vubec nejak tomu nerozumim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackub37 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Kinect se při hře zas tak nehýbá, to je normální...Takže pokud zatím všechno funguje, tak bych si s tím nedělal těžkou hlavu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 szoteka Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 no ale treba pri te kalibraci mi da abych dal t y jakoby brylky na oci a pak se to priblizi a podle mne bych to mel mit na urovni tech oci a prd. mam to nekde pod bradou. preci to nejak musi jit testnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 szoteka Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 proste ja potrebuji mit stopro jistotu ze to je OK, dokud to muzu vymenit za novy, a nenachazim jak to zjistit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ZAPO
cau kluci, chci se zeptat jestli se kinect otaci i do strany protoze ten muj je pootocenej ten vrsek oproti tomu stojanku asi o pul cm. a kdyz hraju tak se to nejak nechce srovnat??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.