JaraX Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Nechci tady spamovat na foru a zakladat x nových topicků, mám PS3 již hromadu let ale s příchodem nové generace her jako BC2 a NFS HP2 jej využívám čím dal víc, takže pár otázek které by mi moc pomohly - je pro PS3 nějakej vhodnej USB hub ? - jak pojmenovat druhého hráče? pokud hrajem jednu na jednom PS3, např. Tank Battles tak oba hráči sou JaraX, resp JaraX a JaraX1, rad bych je pojmenoval, zkoušel jsem to přes profily ale tudy asi cesta nevede - k čemu je druhej konektor na hlavním Move ovladači, je pro nějaké přislušenství navíc asi, ale jaké, nebo jen myšlenka do budoucnosti? - jaké hry hrajete online s kamarady? my zkoušeli tank Battles a prostě super, ve 4řech hodně zabavy, ale rad bych toho objevil vic, díky :) jinak všem doporučuju na Move hry Start The party a The shoot, celkem pěkně ztrávenej silvestr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Co se týká hubu, můžeš použít jakýkoli, který podporuje napájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaraX Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 díky, pořeším, Sony šetřili na USBčkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.