peterSweter1468624034 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Tak jsem vcera nahodou zjistil, ze se pripravuje SYBERIA III, pro neznalce se jenda o grandiozni adventuru. Dvojku jsem hral na starem xboxu a byla to vazne mnamka. Bohuzel zklamani doslo, kdyz jsem se docetl ze vychazi pro PC a mooozna pro PS3. Timto velice zavidim majitelum PS3. Nemate nekdo blizsi info k teto hre? http://www.youtube.com/watch?v=20SgVNz04ww Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Nemate nekdo blizsi info k teto hre? Presne take iste v googli, ako mas ty...logicky. Takze tento topik je vlastne nelogicky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 moc nerozumim Tve odpovedi, ale budiz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Ja zas nerozumiem, ze k comu bol vytvoreny tento topik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.