adamek112 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Ahoj mam takový problém když sem mel stare hoodne stare pc tak se mi tam nesekali videa ale pote co sem dostal novy pc tak se mi nehorazne videa nacitaji nevím ciim to je net mam porad stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 nikdo nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prachy Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 To je netem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ale mam furt stejny net na notasu mi to taky normálně jede a to mam poloviční rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Zkus to projet Ad-Awarem, ale bude to netem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 zkusim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adamek112
Ahoj mam takový problém když sem mel stare hoodne stare pc tak se mi tam nesekali videa ale pote co sem dostal novy pc tak se mi nehorazne videa nacitaji nevím ciim to je net mam porad stejny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.