sirhenrik Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Zdravicko lidicky kdo by mi udelal hack na PSP 2004 prosim nekdo pobliz Ostravy ci Karvine ci Orlove....pomozte mi si vychutnat jine hry nez UMD :P please ....Jsem z Orlove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek22 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Ahoj všem jak taky potřebuji preflaschovaní PSP nové koupené před Vánocemi .Karviná ,Ostarva a okoli . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 oba napište typ PSP a Firmware (system - system settings- system version) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirhenrik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Zdravim tak ja mam PSP 2004 fw.6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 prosím tě potřeboval bych taky flash mám psp 3004 6.20 dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 presun par slozek a je to,navod mam v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 a nemůžu to nějak podělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 ne..................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirhenrik Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Tak ja mam jakoze 2004 ale deska s code 8c ...a fw.6.20 .....takze u me to nepujde ze jo ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 a kdo sakra říkal že ne? tobě pljde i DownGrade na 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 okej zítra odpoledne si zajdu pro 8gb kartu a udlělam si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.