ali99 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 HEN 6.31, 6.35 a 6.36 by Virtuous Flame a Coldbird Vytvořen EBOOT pro HBL, který umožňuje spouštění HB přímo z menu PSP:bash: TUTORIAL: MOŽNOST Č. 1 1. Stáhněte si jeden z těchto souborů, podle toho jaký máte FW : 6.31, 6.35 2. Rozbalte archiv a soubor EBOOT vložte do složky menu ve složce HBL následující cestou: 0:/HBL/menu a nahraďte stávající soubor. 3. Stáhněte si Prometheus iso Loader 4. Zkopírujte složku Prometheus Iso Loader do složky 0:/PSP/GAME 5. Na rootu psp vytvořte složku ISO do které budete Iso hry vkládat. 6. Zapněte PSP a spustě váš HBL(v mém případě přes Everybodys Golf) 7. POZOR! HBL by měl niní spadnout a vy se vrátíte do menu psp 8. Nyní přímo v psp menu v záložce GAME můžete ISO Loader spustit a zkusit nějakou ISO hru. MOŽNOST Č. 2 EASY INSTALLER(nainstaluje vše potřebné): Obsahuje i Sukkiri demo, KTERÉ PO INSTALACI SPUSTÍTE! HEN 6.31 HEN 6.35 HEN 6.36 zdroj:http://virtuousflame.blog.163.com/blog/static/17717717220110363629155/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 kecas,na hbl se delal koens iloader ALE NEMOHL BYT SPUSTEN PAC HBL JEDE V USER MODU A NE V KERNEL MODU e. to je hruza jesrli to je pravda! XDDDD e2. uz zacinam verit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali99 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 VĚŘ! Měli by jít i ostatní HB hry a aplikace což by bylo super, jdu to ještě vyzkoušet. E: Potvrzeno, jdou mi i HB...... E2: Právě jsem spustil Assassins creed bloodlines....paráda Už to dorazilo i sem: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011010004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 videl jsem,dalsi den do historie hackingu psp,na nejnovejsim fw jde iso - LOL! xD,samozrejme dam link do meho tutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 wow super! mám 6.31, jdu to hned vyzkoušet, napíšu výsledek!! EDIT: bohužel se mi z nějakého důvodu po zapnutí Sukkiri HBL vypne celé PSP. nějaká rada? EDIT: Tak PSP už se nějak rozkolébalo a spustilo ISO loader :)) FUNGUJE TOOOO (mám Flow na psp) Dík moc :D Bude to fungovat i když vypnu psp "naměkko"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali99 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Vypne se ti ihned po zapnutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Už to jde v pohodě.. ptám se: budu muset po každém vypnutí PSP (ne totální vypnutí) znova nahazovat ten ISO loader přes Sukkiri, nebo to pojede rovnou z menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali99 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Mělo by to valit rovnou z toho menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Potvrzuji funkčnost na 6.35, testovací hra tekken 6 a funguje jak patchnutá tak nepatchnutá verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali99 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Během 24 hodin přišlo tolik (pro hackery) dobrých zpráv, že se tomu ani nechce věřit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Páni. Tak isoloader mi to spusti ale nenájde mi hru. Mam tam napísané select your ISO čo mám robiť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali99 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 A máš na rootu vytvořenou složku ISO a v ní ty hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Áno mám. Skúsil som už 3 hry a stále nič. Edit: zatiaľ som skúšal tieto a žiadna nefungovala F1 2009 ISO Prince Of Persia Las Arenas Olvidadas ISO Marvel Super Hero Squad ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Postřeh: verze pro 6.31 fachčí bez problému (zatím) i na 6.30 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Funguje aj ISOloader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 RionSK: jj, funguje - právě jsem spustil NFS Carbon přes Promethea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Hoďte mi tu prosím odkaz na promethea. cez toho čo mám som ešte nič nerozbehol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 A jde tam downgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Páni. Keď spustím nejakú hru tak mi naskočí čierna obrazovka. Čo mam robiť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1106 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Viete co presne znamena toto?: This Hen includes code to benefit from the extra 32MB of Ram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 ze HB muze vyuzivat extra 32 MB pameti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Tak už som to konečne rozbehal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Tak môžem potvrdiť že HBL, HEN aj IsoLoader funguje :) Ja, úplná lama som spustil Colin McRae DiRT 2 na fw 6.31 :) Teším sa, veľmi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 tn by měl udělat downgrade na ofw 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 jo tet pařím fungujeto díky mam fw 6.35 oo díky ješte jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.