Hanysekh Odesláno Říjen 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2021 Ahoj,prosím nechtěně jsem si smazal licenci z karty je ještě nějaká možnost to opravit nebo už jen přechod na Atmosphere?Diky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2021 Da se licence ziskat nova zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysekh Odesláno Říjen 18, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2021 To jsem zase jáuž jsem přešel na Atmosphere.Kdyby náhodou můžeš poradit jak.Tady na fóru se mi nevíš jako největší odborník.Dávám to do kupy kvůli prodeji,syn už si užil tak je čas aby šel z domu(switch ne syn) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2021 https://www.sthetix.info/how-to-get-your-sxos-license-for-free/ Nicmene na switch vyjde jeste par zajimavych her.Novy Kirby,Zelda atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.