Agentwc40 Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2022 (upraveno) Ahoj, provedl jsem si na svém X360 (4 GB Corona verze) úpravu RGH (glitch čip ACEV3). Vše funguje normálně, a jede naprosto v pohodě - až na jednu věc. V některých hrách mi nefunguje správně Pravý Trigger (RT), a celé chování je nesmírně podivné. Třeba v NHL - v menu hry RT nefunguje, ve hře v obraně RT NEPŘEPNU hráče, ale v útoku normálně RT funguje jako přihrávka. To samé např. v Battlefieldu 3 - v úvodní sekvenci ve vlaku pomocí LT / RT normálně mířím / střílím. Pokud ale najede skriptovaná sekvence ve které se má zmáčknout RT, tak prostě hra nereaguje. Pomůže držet RT a vypojit / zapojit ovladač, na tu chvilku hra zareaguje že je RT stisknutý.. Patche do her nepomohly .. v Dashboardu (Aurora) a v menu jede vše perfektně .. V J-Runneru jsem Dashboard (V 17559) buildoval a NAND přehrával 2x !! Nicméně chyba se zvláštním chováním stále přetrvává.. myslel jsem si, že problém bude ve hře jako takové, nicméně zkoušel jsem i originál NHL, a tam RT taky nejede (ale před RGH s dashboardem 17511 to jelo vše OK) .. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Je chyba někde v nastavení něčeho, nebo špatně nahraný NAND ? (ale to jsem vážně buildoval a nahrával 2x znovu a výsledek stejný) .. Moc díky za případné podněty. Upraveno Leden 13, 2022 uživatelem Agentwc40 doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agentwc40 Odesláno Leden 17, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2022 Ahoj, tak jsem po 2 dnech zjišťování konečně přišel kde je problém. Nainstaloval jsem si aplikaci Gamepad https://www.mediafire.com/file/bdfmxhr9b3wfyzg/GAMEPAD.rar/file ve které jsem zjistil, že RT neukazuje hodnotu 0 ale hodnotu 7 = což zmanemá, že pro systém je RT pořád stlačený. Gamepad jsem rozebral, vyčistil, a "narovnal" plasty v gamepadu u pravého táhla tak aby výchozí hodnota byla 0. Povedlo se, RT naprosto funkční i ve všech hrách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.