SIMČA Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ahoj chci se zeptat jak pravdivé odpovědi dávate!! připadá mi absurdní když to po mě chce vědět jakou mám creditu,na jaké jméno,a taky číslo!! nějaká blbost né?nezadala jsem žádné číslo a když chci odejít z live zpět do mormálního xboxu nejde to jedině vypnout celý xbox a při zapnutí jsem pořát na live!!ten postup co tu je bude asi postarší jelikož ty otázky v rámečkaj jsou už nějak poházené ,prostě je to jinéééé:cry::bash::D může tu opět někdo napsat přibližné otázky a odpovědi + u kterých musí být pravda a u terách to nebude vadit když si něco vymyslím!! dík jsem asi dost hloupá,ale já už se tak nazodila!:wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Neprijdou mi to jako zbytecne polozky, kreditka, kdybys chtel kupovat gold, ms points nebo GoD a cislo kdyby ti chteli zavolat, ale tyhle dve asi povinne nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 jo tak proč z toho proste nejde přejít na další jak u jiných!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Asi nemas vse vyplnene :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 jo tak proč z toho proste nejde přejít na další jak u jiných!! největším problémem je zadání směrovacího čísla...musí odpovídat zvolenému městu a to samozřejmě odpovídá Vámi zvolené lokalizace... a z toho vyplývá, že kdo si dnes chce založit třeba US účet tak po automatickém zvoleném regionu ČR ho musí změnit na US pak vybrat město a zadat směrovací číslo zvoleného města(najdete někde na webu třeba u adresy nějekého hotelu v USA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 největším problémem je zadání směrovacího čísla...musí odpovídat zvolenému městu a to samozřejmě odpovídá Vámi zvolené lokalizace...a z toho vyplývá, že kdo si dnes chce založit třeba US účet tak po automatickém zvoleném regionu ČR ho musí změnit na US pak vybrat město a zadat směrovací číslo zvoleného města(najdete někde na webu třeba u adresy nějekého hotelu v USA) Nepamatuju se, ze bych tohle musel hledat kdyz jsem zakladal us ucet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 číslo kreditní karty,ověřovací číslo té karty,fakturační řádek.. jak říkám mě to přijde jako stupidní otázky (třeba co když tu kartu nemám!!) nejlepší je ten fakturační řádek ani nevím co to je a kde to najdu!! nevím jestli jste to tak měli všichni a nebo si s náma hrají až teď!! přece stačí se jednoduše zaregistrovat jménem,heslem jaký účet chceš hrát aa je to!! plati se stějně převodem z účtu nebo néééé?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Já sem migroval z UK a údaje o kreditce sem nechal prazdný a no problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 v pripade zahranicia skus http://www.fakenamegenerator.com/ udaje o kreditke urcite niesu povinne a ak nechces nic platit, urcite by som to tam nezadaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.