RionSK Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Ak vlastníte PSP s Firmwarom 6.31 a 6.35 tak tento návod je určený práve pre vás. Väčšinu užívateľov trápilo že na ich novom PSP 300x nemohli byť spustené ISO, čiže stiahnuté hry z internetu a hry ste museli kupovať buď ako krabičky alebo na Playstation Network. Teraz sa to však zmenilo. 1. Budeme potrebovať HBL, exploit a demo hry Minna no sukkiri - demo Minna no sukkiri - Download - exploit HBL - Download - HBL rev 112 Sukkiri - Download 2. Zložku NPJG90047 nakopírujte do PSP/GAME/ 3. Nainštalujte Sukkiri exploit (save game) tým že zložku UCJS10094 nakopírujete do PSP/SAVEDATA/ 4. Nainštalujte HBL, to znamená nakopírujte zložku hbl a súbor h.bin na memory card alebo interný hdd 5. Homebrew hry a aplikácie inštalujte do PSP/GAME/ 6. Spustite hru a označte modrý nápis, potom stlačte "O" a HBL sa sám spustí Ak ste úspešne nainštalovali HBL tak môžete pokračovať inštaláciou HENu 1. Stiahnite si HEN podľa verzie vašeho Firmwaru (FW): - HEN 6.31 - HEN 6.35 2. Rozbaľte zip a súbor EBOOT.PBP nakopírujte do /HBL/MENU/EBOOT.PBP (prepíšte pôvodný súbor) 3. Spustite demo hry Minna no Sukkiri a stlačte na modrom nápise tlačidlo "O" ! V prípade že vám HEN nenabehne a PSP sa vypne skopírujte EBOOT.PBP do vytvorenej zložky v PSP/GAME/HEN ! Ak ste úspešne nainštalovali HEN tak by vám po spustení HBL malo ukázať XMB menu (a nie menu HBL) a odtiaľ zo zložky Games môžete púšťať Homebrew hry, aplikácie a emulátory. A nakoniec nainštalujeme Prometheus ISO Loader. Ten nám umožní spúšťať hry stiahnuté z internetu. 1. Stiahnite si Prometheus ISO Loader - Download 2. Otvorte si zip súbor a zložku Prometheus_Iso_Loader nakopírujte do PSP/GAME/ 3. Vytvoríme si na karte zložku "ISO" kde budete dávať *.iso a *.cso súbory hier ktoré stiahnete z internetu 4. Ak máte nejakú hru v zložke ISO tak stačí len spustiť HBL+HEN a potom v menu spustiť Prometheus ISO Loader !Niektoré hry ešte nefungujú a iba vám vypnú PSP! Ja osobne som Prometheus ISO Loader skúšal na hre Colin McRAE DiRT 2 ale môžete to vyskúšať aj na hre flOw(89 MB), ktorá tiež funguje. Niektoré návody sú prepísané a doplnené z webu psp.novinky.org Dúfam že som vám pomohol a vy už veselo hráte hry na firmwaroch 6.31 a 6.35. Ak by ste mali nejaký problém tak kľudne sem napíšte, rád vám odpoviem buď ja alebo niekto iný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 nechci lezt do zeli 'tvurcum tutu 6.3x hen' ale na 6.3x uz tu je e. tenhle tut je ale prehlednejsi a lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 hle chci stahnout ten exploid hbl a nejde najet stranka dam mizillu a otevrit v novem okne a napise to chbu pri nacitani stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 HBL_exploit_for_6.31 toto ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 HBL rev 112 Sukkiri tez nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 dej to na jinou stranku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 protože je to odkaz na wololo net a ten je přetížený e. a říká ti něco tlačítko "upravit příspěvek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 hbl-r112-sukkiri-wololo.zip toto ,?? jo sry je to ono oboje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 zítra už to snad pojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 jas em si stahl co jsem napsal tak jetsli to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ta slozka savegame je v tom 2 demu??hbl-r112-sukkiri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 kde se nachaze ten save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 nemuzute to nekdo dat treba na uloz.to to doufam ze to zitra pojede ten servr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Pridaný môj HBL pack ktorý obsahuje demo, savegame a aj samotný hbl edisk.cz uloz.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jslana Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Zdravím, syn má PSP-2004, FW 6.35. Nainstaloval jsem jsem vše dle instrukcí v prvním příspěvku. Po instalaci HBL fungoval normálně. Po provedení druhého kroku 2. Rozbaľte zip a súbor EBOOT.PBP nakopírujte do /HBL/MENU/EBOOT.PBP (prepíšte pôvodný súbor) 3. Spustite demo hry Minna no Sukkiri a stlačte na modrom nápise tlačidlo "O" dojde k vypnutí PSP. Neprovede se popisovaný "návrat" do XMB menu. Určitě jsem to udělal správně. Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 a dal jsi savedata do složky PSP/SAVEDATA? a jaky máš date code pod baterkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Na kódu ani nezáleží.do ms0:/PSP/SAVEDATA se musí dát uložená hra přes kterou se HBL dostává do systému. A pokuď se to podaří tak v sysem settings nebo jak a system informations je systém 6.35 PRO pokuď máte 6.35.. aspoň tak to je u PSP co tu mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jslana Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Děkuji za reakce. Mám Date code 8B. Uloženou hru jsem dal kam patří. Po spuštění hry a nahrání uložené hry (modrý nápis a O) se normálně HBL spustí s vlastním menu. Toto funguje. V druhém kroku (po přehrání) HEN je problém. Teď by se měl spouštět HEN a vrátit se do XMB menu. To se ale nestane. PSP se asi po 30s vypne. Verze HEN je správná (6.35). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurasekk Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Zdarec mam otazku udelal by mi to nekdo v okoli uh.hradiste a jetly jo tak za kolik.mam 3004 6,31 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 jslana me to delalo presne to co tobe HBL jel vpohode ale po preprasi ebootu HENem se to seklo a psp se restartovalo pirsel sem na resesni eboot HENu hod do ms0:\psp\game\hen pak spust HBL a spust HEN jako normalni homebrew ;) snad ti to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Náhrada v HBL/Menu je vlastně jen k "Okamžitýmu spuštění" HENu,aby si nemusel hledat v wMenu HBL složku s HENem + Spustění z HBL/Menu je méně stabilní a mě někdy na 16 GB při 6.20 spadne při "Freeing Memooooory" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Musíš to opakovat do té doby, než se to psortě hodí do menu.. mi nahazování vyjde vždycky až na 2. pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jslana Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Moc děkuji všem. Rada od jakuja pomohla. Jsem začátečník. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 No mne to nahadzuje vždy na prvý krát, ale je fakt že mám FW 6.31, pridám do prvého príspevku tento spôsob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cha0z Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ahoj, chtel bych se zeptat jestli kdyz neoc v tej instalaci pos*** tak jeslti se me tim podělá i PSP ? Rád bych měl flashnuty PSP a spoustel stazeny hry, ale bojim se ze se s tim neco stane :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.