Kem Odesláno Leden 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2022 Tak sem to asi posral. Máme 4 kde už není + ale spousta her a v cloudu savy. Nově koupená 5 kde jsem založil nový účet a koupil + (chyba) .No a teď nestáhnu savy ze 4 . Co s tím ? Nějaká finta s účtama ? Tak mě napadlo převést + na starý účet a nový zrušit . Jetli to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2022 Budes muset koupit plusko na ten stary ucet, kteri jsi mel na 4. Proc jsi vubec zakladal novy ucet pri koupi 5? Prevest to nijak nejde, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kem Odesláno Leden 25, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2022 Založil jsem nový protože když jsem spustil 5 pod starým účtem tak se mi spustla i 4 .Tak jsem myslel že pod jedním účtem nejde hrát dvě konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2022 No pokud vim, tak nemuzes byt prihlaseny na obou konzolich soucasne, ale nemam to vyzkousene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kem Odesláno Leden 25, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2022 Tak to dopadlo tak že jsem včera poslal na support PS žadost o vrácení platby za plusko a oni mi to poslali .Vymažu účet na 5 ,spáruju to se4 pod jedním účtem ,koupím plus a postahuju savy a hry ze 4 Foxy reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.