Deli Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Čus, chci si koupit nějakej headset.Je normálně možný poslouchat ve sluchátkách zvuky ze hry i hlasy spoluhráčů a normál mluvit zároveň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Tak jít by to mělo když to takhle funguje i na pc ale budeš si muset koupit lepší sluchátka než obyčejnej headset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 No chi právě normálně velký sluchátka zavřený s mikrofonem.Ale přemejšlim jak se to zapojuje a jaký jsou kvalitní hlavně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Tak v tom už ti neporadim já mám obyč headset a zase dávat 1500-3000 za sluchátka se mi nechce :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.