Rubosu Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 zdravim skoušel sem v CoD 7 udělat krátký video který se mi povedlo ae pak mě to vizvalo na upload tak jsem dal ANO , chci se zeptat kde najdu to video ? a nebo jak ho uložim na HDD na xboxu. Díky předem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ak nejake video, tak by to malo byt vo "Video Library". CoD: BO ma nejaku funkciu nahravania videi, ze som to prehliadol? :D Alebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rubosu Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 no HDD sem projel celí a žádný video tam nemam :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rubosu Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 trezzor a nebo jak to mám ukladát na HDD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ale co? ja som sa pytal, ze ani neviem, ze ta moznost nahravania v tej hre aj je...alebo o com pises? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Pokuď já vím tak v theatre v BO si můžeš upravovat videa stylem fifa replays.V BO nemůžeš si nikam videa ukládat ani uploadovat ,můžeš si to video upravit(hýbat kamerou.dead cam atd.)a nahrát si to na rekordér a z rekordéru si to převést do pc a v pc zpracuješ a uploadneš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rubosu Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 aha díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WeZzy Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 A pokud vím já tak v BO theatre je možno udělat si 30s klip a uploadnout si ho rovnou na callofduty.com/theater ale nelze na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rubosu Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 no to sem potřeboval díky konečně!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rubosu
zdravim skoušel sem v CoD 7 udělat krátký video který se mi povedlo ae pak mě to vizvalo na upload tak jsem dal ANO , chci se zeptat kde najdu to video ? a nebo jak ho uložim na HDD na xboxu. Díky předem za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.