Rubosu Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 zdravim skoušel sem v CoD 7 udělat krátký video který se mi povedlo ae pak mě to vizvalo na upload tak jsem dal ANO , chci se zeptat kde najdu to video ? a nebo jak ho uložim na HDD na xboxu. Díky předem za odpověď. Citovat
0 trezzor Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 Ak nejake video, tak by to malo byt vo "Video Library". CoD: BO ma nejaku funkciu nahravania videi, ze som to prehliadol? :D Alebo? Citovat
0 Rubosu Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 no HDD sem projel celí a žádný video tam nemam :/ Citovat
0 Rubosu Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 trezzor a nebo jak to mám ukladát na HDD ? Citovat
0 trezzor Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 Ale co? ja som sa pytal, ze ani neviem, ze ta moznost nahravania v tej hre aj je...alebo o com pises? Citovat
0 KukiCZ Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 Pokuď já vím tak v theatre v BO si můžeš upravovat videa stylem fifa replays.V BO nemůžeš si nikam videa ukládat ani uploadovat ,můžeš si to video upravit(hýbat kamerou.dead cam atd.)a nahrát si to na rekordér a z rekordéru si to převést do pc a v pc zpracuješ a uploadneš :D Citovat
0 WeZzy Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 A pokud vím já tak v BO theatre je možno udělat si 30s klip a uploadnout si ho rovnou na callofduty.com/theater ale nelze na HDD. Citovat
0 Rubosu Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 no to sem potřeboval díky konečně!! Citovat
Otázka
Rubosu
zdravim skoušel sem v CoD 7 udělat krátký video který se mi povedlo ae pak mě to vizvalo na upload tak jsem dal ANO , chci se zeptat kde najdu to video ? a nebo jak ho uložim na HDD na xboxu. Díky předem za odpověď.
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.