davidecek1 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Jenom zase jedna hloupá otázka::) koupil jsem si A-DATA PORTABLE 320GB (CH94) Ext. 2.5" USB2.0, a chci se zeptat jestli to muzu pichnout do sve vii protoze to je 2.5 hdd tudiz napaji se pres usb. nestane se mi nic? udrzi to ta deska v vii? predtim jsem pouzival 3.5hdd a vse ok. Prosim o radu at mam klidne spaní Dííííííííííkec lidi:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 melo by naprosto v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidecek1 Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ty mas taky 2.5hdd na vii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 jasne, mel jsem a-data, wd i seagate a vsechny v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidecek1 Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Diky moc ted jsem teda uz klidný jdu ho nacpat a testnout Zatim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 jen takova mala (blba :D) otazka - k čemu je dobrý na wii Hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jedi_James07 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Například na ukradnuté filmy či kopie pirátských her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidecek1 Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Rekneme ze mam spousty krasnych fotografii z dovolene na dvd se nevlezou tak mam hdd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
davidecek1
Jenom zase jedna hloupá otázka::) koupil jsem si
A-DATA PORTABLE 320GB (CH94) Ext. 2.5" USB2.0,
a chci se zeptat jestli to muzu pichnout do sve vii protoze to je 2.5 hdd tudiz napaji se pres usb. nestane se mi nic? udrzi to ta deska v vii? predtim jsem pouzival 3.5hdd a vse ok.
Prosim o radu at mam klidne spaní Dííííííííííkec lidi:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.