beranekCZ Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Zdravim, chtel bych poprosit zda by mi nekdo odpovedel na otazky odhledne vBulletinu :-) Dik. Jak probiha instalace pluginu? (zda to neni tak jako v phpBB a to hledanim a preppisovanim zdrojaku) Zda je vetsina pluginu free a zda je jich dostatek? A to je zatim asi vse, dik. Na bulletnu jsem si hral s demem (ten vzhled adnimistrace desnej) ale do sekce s pluginy me to tam nepusti. Tak sem se chtel zeptat nekoho kdo ma zkusnosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Leden 5, 2011 Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Instalace pluginu je z 99% automatická. (pouze se nakopiruji soubory na ftp a spusti instalace) Vetsina pluginu je zadarmo a je jich hodne. (vbulletin.org) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beranekCZ Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 dekuji, to jsem chtel slyset ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.