rockermates Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Dodry den.koupil jsem si acekard 2i ale nejde mi spustit.Spustim ndsi najde mi to alex rider stormbreaker a kdyz spustim tak se objevi modre loading.Mam fw 1.4E.poradte prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 a mas tam urcite nahranej system? musis stahnout bud oficialni firmware ze stranek vyrobce AK a nebo jeste lip neoficialni AKAIO (je lepsi) a nakopirovat to na koren karty. navod najdes tady na foru: http://console-forum.net/tema/68230-acekard-neoficialni-akaio-fw-v-cz-pro-ak2-ak2i-akrpg-latest-1-8-2 bez systemu ti karta nepobezi. edit: jeste pro jistotu doplnim, nestahuj posledni verzi AKAIO 1.8.2 (viz posledni posty v tematu co sem linkoval), ale 1.8.1, vyhnes se tak potencialnim problemum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockermates Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Děkuji vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rockermates
Dodry den.koupil jsem si acekard 2i ale nejde mi spustit.Spustim ndsi najde mi to alex rider stormbreaker a kdyz spustim tak se objevi modre loading.Mam fw 1.4E.poradte prosim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.