panky Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 ahojky, prosím o radu.na vánoce jsem si koupil xbox s kinectem. než jsem ho napojil na wifi tak jsem se zaregistroval xbox live na pc. přes pc se přihlásím ale konzola mi hlásí tuto hlášku: tato služba Windows Live ID je spojena s jinou gamertag. zadat další služby Windows Live ID a passwordhank vám za přihlášení se k účtu Windows Live ID. prosím o radu jak napojit konzolu na xbox live.děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Založ nový účet na live přes konzoli . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Nebo dej v konzole recover gamertag zadej udaje toho profilu a stahni ho. Ale lepsi bude zalozit ho na konzole protze dostanes 1mesic GOLD zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.