NesQuikCZ11 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Můj nick je NeQuikCZ11 mám headset :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RazorCZ10 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ok muj PSN Nick je: RazorCZ10 HeadSet Mám :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 SiMPLE_DiE headset nemam... Dám zombieky,normal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Zelvak23 headset mam dam vsechno zombiky zombiky arkadu vsechno hlavne ze uz ne z random lidma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 nick viz podpis ............... headset mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlukJakCumel Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Nick: anton1990vaso Handset: Mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Nick: anton1990vasoHandset: Mam Radsi ani nechci vedet co je handset :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Radsi ani nechci vedet co je handset :) Tak to nejseš sám :D Jinak nick vokoca a HEADset mám. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenix Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Nick:KspR_ Headset:ne Dám všechno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras110 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 cau lidi hledam spolu hrace na jeke koliv CALL OF DUTY nejvic hraju black ops a wold at war TYDLE HRY MAM BATTEFIELD BAD COMPANY BLACKSITE AREA 51 CALL OF DUTY MODERN WARFARW 2 CALL OF DUTY MODERN WARFARW 4 CALL OF DUTY WORD AT WAR CALL OF DUTY BLACK OPS CALL OF DUTY CLASIC CARS RACE O ROMA CONFLICT FANTASTIC FOUR G.I.JOE THE RISE OF COBRA GODFATHER 2 GRAND TURISMO 5 PROLOGUE HULK KILLZONE 2 KUNG-FU PANDA MAG MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 2 NEED FOR SPEED CARBON NEED FOR SPEED PRO STREET QUAKE WARS QUANTUM OF SOLACE RATCHET CLANK FUTURE RESIDENT EVIL 5 SAW SILENT HILL HOMECOMING SMACK DOWN 2008 SPIDER-MAN TEKKEN 6 TERMINATOR SALVATION TRANSFORMERS WALLE WHEELMAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filiii Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 nick filiii96 headset: ano mapy z world at war: ano first strike: ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 pigi96_cz HS: mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras110 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 nick filiii96hlavně už ne zombici s random lidma... jak to myslis ne s random lidma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 hraju hodne a hodně dobře zombíky iXtreme_ctefka mam i mapy z 5ky HS:mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filiii Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 neustále a neustále noví lidi různých národností... když už, tak at spoluhráči rozumím a můžu si s ním zahrát ještě jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Nick: konas11 Headset mám A hraju tak příležitostně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Nick BaronBlaster HS mám, hladám hlavně někoho na pokec, samotného už mě moc nebaví hrát, hraju hlavně obyčejné TDM, first strike mám taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Nick Silence349 HS nemám, ledatak že by se dala využít PS eye nbo mikrofon. Jinak bych dal někdy online i v AC:brotherhood, LBP, Time Crisis nbo Killzone 2,3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 jonyJ hs nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.