itspeterkoky Odesláno Květen 4, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2022 Zdravím, vlastním konzoli PSP Street E-1004 a nejde zapnout. Celou dobu normálně fungoval, jednou se vybil a už se nezapnul. Koupil jsem novou baterii, ale stejně nejde. Zkoušel jsem zapnout bez baterie a nic. Diody vůbec nesvítí. Nějaké rady ? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovacov Odesláno Květen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 itspeterkoky Odesláno Květen 21, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2022 Zdravím, ani toto mi nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
itspeterkoky
Zdravím,
vlastním konzoli PSP Street E-1004 a nejde zapnout. Celou dobu normálně fungoval, jednou se vybil a už se nezapnul. Koupil jsem novou baterii, ale stejně nejde.
Zkoušel jsem zapnout bez baterie a nic. Diody vůbec nesvítí.
Nějaké rady ?
Díky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.