jiriga Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 nevite nekdo proc se mi nenabizi v nastaveni nejvyssi rozliseni EDTV/HDTV , ale pouze 50 a 60Hz, pricemz 50 se mi zda vyrazne lepsi...mam Plazmu Panasonic, full HD diiky, jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 50 a 60Hz Neni rozliseni, ale obnovovací frekvence, takze co mas vlastne na mysli? Rozliseni nebo obnovovaci frekvenci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiriga Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 jasne, mas pravdu, jedna se o obnovovaci frekvenci...zrejme budu potrebovat jiny propojovaci kabel, anebo je mozne, ze moje TV EDTV/HDTV (480p)nepodporuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Potřebuješ komponentní kabel, pak to půjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jiriga
nevite nekdo proc se mi nenabizi v nastaveni nejvyssi rozliseni EDTV/HDTV , ale pouze 50 a 60Hz, pricemz 50 se mi zda vyrazne lepsi...mam Plazmu Panasonic, full HD
diiky, jirka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.