jiriga Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 nevite nekdo proc se mi nenabizi v nastaveni nejvyssi rozliseni EDTV/HDTV , ale pouze 50 a 60Hz, pricemz 50 se mi zda vyrazne lepsi...mam Plazmu Panasonic, full HD diiky, jirka Citovat
0 Dark_user Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 50 a 60Hz Neni rozliseni, ale obnovovací frekvence, takze co mas vlastne na mysli? Rozliseni nebo obnovovaci frekvenci? Citovat
0 jiriga Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 jasne, mas pravdu, jedna se o obnovovaci frekvenci...zrejme budu potrebovat jiny propojovaci kabel, anebo je mozne, ze moje TV EDTV/HDTV (480p)nepodporuje ... Citovat
0 pes.vboude Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Potřebuješ komponentní kabel, pak to půjde... Citovat
Otázka
jiriga
nevite nekdo proc se mi nenabizi v nastaveni nejvyssi rozliseni EDTV/HDTV , ale pouze 50 a 60Hz, pricemz 50 se mi zda vyrazne lepsi...mam Plazmu Panasonic, full HD
diiky, jirka
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.