Pura Odesláno Květen 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2022 Zdravím a děkuji za návštěvu mého tématu. Z důvodu stěhování prodávám novější verzi konzole PlayStation Vita (Playstation Vita Slim Wi-Fi PCH-2016) s kompletním příslušenstvím, zakoupenou v lednu 2018 a nepříliš používanou (celkem užívána cca 50 - 100 hodin) ve velmi dobrém stavu. Součástí je též: - paměťová karta (16 GB), - EVA nárazuvzdorné pouzdro Osobní setkání (Praha) možné v pracovním týdnu v podvečerních hodinách (mezi 17:00 - 20:00), přes víkend dle domluvy. Nebráním se však zaslání zboží poštou (po připsání peněz na můj účet, případně i jako první, jste-li obchodník s vysokou reputací). Na dobírku nezasílám, k ceně připočtěte poštovné 150,- Kč (balík na poštu, hradí kupující). Zboží odesílám zabalené ve vyztužené krabici. Kontakt pouze přes PM (Soukromá zpráva), vážným zájemcům jsem ochoten poskytnout více informací, případně cokoliv nafotit, ukázat při osobním předání. Foto kompletu Foto konzole Fotky krabičky Cena 3000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Červen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2022 Psal jsem ti PM...timhle postem te pinguju (mozna mas zaple mailove upozorneni na posty a na zpravy ne..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts