RedVous Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 zdravím, mám psp 2004 fw 6.10. je možné s tím něco udělat abych mohl hrát iso hry? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 ***** naučte se už hledat!! http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-nove-i-navod-na-downgrade-na-5-03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 udělal jsem všechno podle návodu a když mi najede HEN tak mi to píše že mám špatný FW. je ot pro 6.20 a já mám 6.10. dělám něco špatně že mi to nebere nebo musím nejdřív hodit psp na fw 6.2O abych to rozjel? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrnin Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 musíš nejdříve stahnout update na FW6.20 a pak můžeš rozjet hen a pokračocat dle návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Tak už jsem to kolegovi rozjel a hned se ozval další, má staré psp 1004 soft. 3.40 OE-A a chtěl by ho hodit na vyšší, na jaký to hodit? dát to na 5.03 kde jdou dobře rozjet ISO hry nebo rovnou na 6.20? NAvíc když je v psp flash, můžu v pohodě stáhnout update a zpustit ho? nemusím se bát bricku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Pokud FAT tak to nevim,ale může dát na 5.03 a přes HellCats Recovery Flasher dát na 5.00 M33 a pak třeba na 5.50 GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 jj je to fatko, takže dát na upgrade 5.03 a tam je kdyžtak možnost dát jen gen-c jak to mám já a bude? edit:ted jsem se díval že gen-c na 5.03 je pro 200x,300x, takže to asi nepůjde že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 nemusíš Gen,stačí ChickHen + HC Recovery Flasher a máš Full Flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 tak jsem to zkoušel u sebe a všechno rozjel až po kontrolu desky, mám 090 ale v2 a jde to pouze na v1. Pak jsem jel za kolegou že to udělám na jeho fatku,ale nedostal jsem se přes ten hen. zkoušel jsem to snad 50x protože i gen-c mi vždycky hned nenaskočil,ale prostě vůbec nic, zkusil jsem i tu verzi pro 2000/3000 a stejnak nic. Je i nějaký jiný způsob jak na tom psp rozjet hen když tam je 5.03? když ten hen nerozjedu, půjde na tom rozjet aspon ten gen-c nebo to je od 200x ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 má problém dávám na to fakt of.5.03, stáhnul jsem si ji,hodil kam měl ale nejde to zpustit, klasická hláška the game could...(DADADADA). proč to nejde? Edit: všechno je ve správných složkách. je to fatko 3.40 OE-A, radili jste mi tohle když jsem projížděl post o fw tak jsem tam našel tohle "ak ti to pomoze tak cely nazov toho system software je 3.30 OE-A" "aha tak to jo, tos mel napsat rovnou . tak si tam hod nejakej 3.71 M33 CFW, potom 5.00 M33-6, potom 5.50 GEN-D a nakonec 5.50 GEN-D2" když to hodím na to 3.71 pak 5.00 a pak 5.50 gen-d musí to jít tkahel postupně nejde, to hodit nějak rovnou na ten gen? a kdyžtak je to dobrý návod na to 3.71 nebo je to něco jiného? http://console-forum.net/tema/31542-hellcat-recovery-flasher-oprava-semibricku-bez-pandory-new-v1-60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 prosím vás co s tím psp? už jsem se do toho nějak zamotal. není třeba někdo z hranic a okolí olmiku že by udělal flash a vyšší fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 sezen si radsi flashera s pandorou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 dřív tu byl odkaz na mapy.cz kde byli všichni vypsaní, je to tu ještě někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.