Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem to zkoušel u sebe a všechno rozjel až po kontrolu desky, mám 090 ale v2 a jde to pouze na v1. Pak jsem jel za kolegou že to udělám na jeho fatku,ale nedostal jsem se přes ten hen. zkoušel jsem to snad 50x protože i gen-c mi vždycky hned nenaskočil,ale prostě vůbec nic, zkusil jsem i tu verzi pro 2000/3000 a stejnak nic. Je i nějaký jiný způsob jak na tom psp rozjet hen když tam je 5.03?

když ten hen nerozjedu, půjde na tom rozjet aspon ten gen-c nebo to je od 200x ?

Odesláno

má problém dávám na to fakt of.5.03, stáhnul jsem si ji,hodil kam měl ale nejde to zpustit, klasická hláška the game could...(DADADADA). proč to nejde?

Edit: všechno je ve správných složkách. je to fatko 3.40 OE-A, radili jste mi tohle

když jsem projížděl post o fw tak jsem tam našel tohle

"ak ti to pomoze tak cely nazov toho system software je 3.30 OE-A"

"aha tak to jo, tos mel napsat rovnou . tak si tam hod nejakej 3.71 M33 CFW, potom 5.00 M33-6, potom 5.50 GEN-D a nakonec 5.50 GEN-D2"

když to hodím na to 3.71 pak 5.00 a pak 5.50 gen-d musí to jít tkahel postupně nejde, to hodit nějak rovnou na ten gen?

a kdyžtak je to dobrý návod na to 3.71 nebo je to něco jiného? http://console-forum.net/tema/31542-hellcat-recovery-flasher-oprava-semibricku-bez-pandory-new-v1-60

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu