Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

KINECT - EA sport active 2 - problem

kicbas

Recommended Posts

Ahoj vespolek. Mam problem pri "cviceni" s EA sport active 2. Pomerme casto mi tam pri cviceni vyskakuje cosi jako ovladac hudby, a pak taky pomerne casto se samo zapina neco jako ingame menu. Oboji je pomerne rusivy, kdyz clovek bezi trebas nejakj ten sprint a je zahratej, tak kvuli tenhle pi*ovinam musi zastavit, prepnout se zpet do hry pak teprve pokracovat....

Nemate nekdo nejaky napad, jak tomuhle "samovyskakovani" zamezit?? Nikde v menu sem to nenasel. Dokonce sem i vypnul ovladani hlasem, ale nic... dela to porad....

Predem dik za radu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:lol: sorry za OT, ale vykaslite sa behat pred obrazovkou...ze vas taketo chujoviny na Kinect vobec bavia :lol:

Nestracas sa v zornom uhle kinectu a potom ta to prerusi? Nebehaj tak daleko od TV :lol:

sorry za OT, ale vykašli se na ty tvoje trapný poznámky ohledně Kinectu v každym tématu o něm.Tázající chtěj odpověď na svoji otázku a ne číst tvoje připomínky.Když někoho Kinect hry baví tak to je jeho věc. :lol:

Odkaz ke komentáři

trezzor:

diky za pripominku..ne..nejsem daleko od tv... bezim na miste, vim ze je to pro tebe tezko predstavitelny, ale jde to...jen zvedas kolena dostatecne vysoko a do rytmu kmitas rukama :) (mimochodem 30 min cviceni, kdy te kinect kontroluje, jestli to delas dobre, a kdyz nedelas nepocita ti udelanej pohyb, je fakt makacka, ale to asi nepochopis. Nevnucuju respektuju :)

medvidek: mrknu na to a dam ti vedet. vim ze mi to dalo zabrat to najit...je na zacatek HOODNE neprehledny, ale je to tam....

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zjistil další problém,když jsem si dal že jedu ten 21denní program,tak druhý den můj profil není-tedy nejsem schopen se přihlásit na on-line služby(na Live jsem přihlášen),Další co nemůžu rozlousknout,jak se nechají uložit profily-potřebuju mě a manželku-takto si cvičíme jen to denní cvičení,které je skvělé,ale musíme neustále vyplňovat váhu,výšku a pod.Sakra to menu vymejšlel - BLB

Odkaz ke komentáři

:lol: sorry za OT, ale vykaslite sa behat pred obrazovkou...ze vas taketo chujoviny na Kinect vobec bavia :lol:

,,Sorry za OT´´ ale z tebe srší závist chlapče ;) To, že jej nemáš nebo ho nechceš protože jsi línej se pohnout venku natož doma je tvůj problém ale necpi ostatním svý ubohý kecy....

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Mohu se přifařit k diskuzi? Uvažuji o Active2, zatím nemám ani konzoli. Četl jsem recenzi na Active2 na XBOX+Kinect a hodně tam zmiňovali problém s Kinectem, že občas nesejme pohyb a celé se to "rozfázuje".

Jaké s tím máte zkušenosti? Je to problém? Aby to pak bylo vůbec použitelné (což asi je, když to používáte).

Druhý dotaz bych si dovolil nasměrovat k umístění Kinectu.

Chytré poučky praví, že nesmí být na zemi a nesmí mít v byť částečném výhledu překážku. Musí vidět celou postavu.

Jde mi o to, jaký má rozsah. Na videích cvičí "v hangáru" před ohromnou obrazovkou, od které jsou snad čtyři metry. To bych musel chodit k sousedům :)

Abych se v pokoji "při obratech" nepřizabil, musím být tak metr a půl před televizí. Stačí to?

Díky.

Odkaz ke komentáři

taky sem resil problem vzdalenosti od kinectu, a vyresil jsem to nasledovne. udelal jsem policku kterou jsem dal na zed, mam ho ve vysce asi 1,6 m a a jsem od nej vzdalenej asi 1.8 m kdybych ho dal primo na TV tak bych prisel asi o 50 cm coz je sirka stolku pod tv

edit: jeste jedna vec pujde hrat bez toho merice tepu? pokud ano prijdu o neco zasadniho, krome mereni tepu?

Odkaz ke komentáři

Taky mně napadlo dát to nejvíc dozadu. Tak bych se dostal na cca 190 cm.

Měřím 175cm, rozpažené ruce mají 170cm.

Předpokládejme Kinect ve výšce 160 cm, vzdálenost mé maličkosti 190cm.

Podle výrobce je horizontální snímaný úhel 57 stupňů, polovina tedy 28 stupňů.

Při vzdálenosti 190cm tedy dosah Kinectu bude 101 cm na každou stranu.

Vertikálně je snímaný úhel 43 stupňů, polovina je 21 stupňů.

Tam by to nesmělo "koukat" vodorovně, jinak to nevyjde (je tam motorek co by to měl natočit).

Obávám se, že za případně vyhozených 10000 je to příliš vysoké riziko.

Napadlo mně i přehodit televizi, jenže to zase bude Kinect koukat proti oknu a navíc odpoledne přímo na západ, proti slunci. To by asi taky nebylo moc spolehlivé.

U té PS3 je taky snad nějaká kamera, není mi úplně jasné, zda je nutná. Pokud ano, tak to asi bude z deště pod okap.

Asi nejchytřejší bude WII, tam tenhle problém nebude, byť bude horší kvalita obrazu a nepřehraje to DVD a MP3. Zase to stojí polovinu.

Co se týká tepu netuším. Asi jedině aby to někdo zkusil. Ona je otázka, jak moc s tím software pracuje. Údajně to zpětnou vazbu nemá (přidej/uber) takže by absence vadit nemusela. Ale vsaď na to, že.

Odkaz ke komentáři

Trezzor:

> na konzole treba hrat a nie pri nej skackat

Vidis, a ja s tebou nesouhlasim. Hry, ktere ja obcas hraji, na konzolich nejsou. Naopak hry (pokud se tomu vubec da rikat hra) jako je Active2 daji cloveku motivaci, kontrolu i viru v uspech, navic maji ve svych moznostech rizeni prubehu cviceni (ac to, pokud je mi znamo, bohuzel zatim nedelaji). Ono ve meste, pokud prijdu po praci za tmy domu, tak tezko pobezim hopsat mezi auty nebo do neprilis bezpecneho parku. Nekdo si koupi rotoped, coz je jiste fajn ale dost nudne, hlavne pokud to delas porad. V podstate jedina smysluplna cinnost je fitness centrum, coz neni zadarmo, nemusi byt za rohem a leckdo tam ani chodit nechce. Takze ja si naopak myslim, ze "skakat u konzole" je docela uzitecne a smysluplne vyuziti. Koneckoncu podobne, jednorazove zamerene systemy, jsou soucasti ruznych rotopedu, crossing trenazeru vyssi rady taky. Asi tak.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, co se tyce umisteni, ja mam tv na zdi ve vysce cca 140 cm nad zemi a kinect pridelanej na zdi hned pod ni a nemam zadnej problem s hranim ve vzdalenosti cca 2 metry. Jediny s cim byl zatim problem byly sedlehy v active sport 2 to sem musel delat na gauci :) jinak advetures, kinectimals, motion sport, kinect sport, joy ride bez problemu.

Na active sport jdou v poho hrat bez "tepu meru" ten ti akorat podle me hlida to aby ses moc nepretahl, coz asi clovek pozna sam, jestli este muze, nebo mu "uz vyskoci pumpa" :)

Jo a ten zminenej problem s vicedenim treninkem mam taky...jeden den nastavim, odcvicim a druhej den nic.. zase znovu...asi to nejak nechapu :(

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

jestli to vubec jde, rad bych si tam nastavil cviceni s cinkou, nemate nekdo nejakej tip kde to nastavit?

jinak me vicedeni cviceni jde, myslim ze to ma souvislost s xboxlive, asi na to bude potreba zlaty clenstvi, dal mozna jeste registrovat na easportactive.com

jinak s prostorem 1,8 metru problem nemam, bohate staci.

PS: kdo ma tuto hru hodte jsem gamertagy

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu