Cichaczech Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Čau, mám v plánu kupovat PSP Go, ale nevím jestli si ho mám koupit nebo si nechat Fatko. Všechny PSPčka mají jen wifi b? a umí go připojit se na wifi kerá má vyšši zebezpečení než wep 128? poradte co byste si radši vybrali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Nechal bych si FATko, plnohodnotnej flash je plnohodnotnej flash, nemusíš nic řešit, nemusíš se bát updatu, bricku atd. ... GO žádný výrazný vylepšení nepřináší, budeš muset nahazovat HEN + iLoader, budeš se bát bricku a nic, co by se týkalo WIFI se od FATka tušim nezměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Počkej takže Gouko se dá flashnout? Hrat iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 jo,ale je to jako chickhen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Takže jen iso a homebrew pude? ale pluingy ne skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 kdo říkal že pluginy ne? jde tam vše kromě zásahu do flash0,jdou tam ISO,HB a pluginy přetvořené na TN Hen,sám používám PSNLover,game categories a CXMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Ok diky a ješte mám jednu otázku šlo by spárovat Fatko s Go a hrát třeba gran turismo proti sobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Pokud budete mít stejnej region GT tak přes Ad-hoc to půjde ale musíte mít ten stejnej region hry,region psp mysli mnemá roli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Nechal bych si FATko' date=' plnohodnotnej flash je plnohodnotnej flash, nemusíš nic řešit, nemusíš se bát updatu, bricku atd. ... GO žádný výrazný vylepšení nepřináší, budeš muset nahazovat HEN + iLoader, budeš se bát bricku a nic, co by se týkalo WIFI se od FATka tušim nezměnilo.[/quote']pro se bat briku? je tam velke riziko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 pro se bat briku? je tam velke riziko? Neni, ale může se stát, že omylem použiješ špatný CTF téma, něco smázneš ve flash 0 nebo něco zkazíš během updatu ... a u FATka tě vždycky zachrání pandora, u GO máš smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 já osobně bych si nechal fatko a jak tady psal kolega tak wifi se nezměnila ale je to jen náš názor mě osobně je jendo co uděláš jak vždycky říkám jsou to tvoje prachy a srat se ti do nic nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Já bych do Go nikdy nešel,kvůli flashi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 A dá se go unbricknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Ne, nedá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cichaczech
Čau, mám v plánu kupovat PSP Go, ale nevím jestli si ho mám koupit nebo si nechat Fatko. Všechny PSPčka mají jen wifi b? a umí go připojit se na wifi kerá má vyšši zebezpečení než wep 128? poradte co byste si radši vybrali?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.