neocar Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Zdravim, pravděpodobně mám Hitachi mechaniku v mém Xboxku 360.. půjde či nepůjde flash ?.. vím jen že se pracuje na Lite-on.. :( ..:).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Akoze k comu je tento super topik, co riesi? Potrebujes aby sme ta niecim potesili, polutovali, alebo? Treba to tu zasierat este s takymito nezmyslami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Zdravim, pravděpodobně mám Hitachi mechaniku v mém Xboxku 360.. půjde či nepůjde flash ?.. vím jen že se pracuje na Lite-on.. :( ..:).. Lite-on pro SLIM je ve fázi testování, hitachi pujde take s nejvetis pravdepodobnosti flashnout ale mnohem pozdeji... musis holt cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neocar Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Lite-on pro SLIM je ve fázi testování, hitachi pujde take s nejvetis pravdepodobnosti flashnout ale mnohem pozdeji... musis holt cekat Děkuji moc.. to jsem chtěl vědět..:);).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neocar
Zdravim, pravděpodobně mám Hitachi mechaniku v mém Xboxku 360.. půjde či nepůjde flash ?.. vím jen že se pracuje na Lite-on.. :( ..:)..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.