mudr.sat Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Při hraní herse hned od počátku začne rozpadat obraz.Tzn. že se obraz postupně rozpadá jako do nesouběžných krystalů,až se zasekne ůplně,jako by se další lokace nenačítaly.Blu-ray film OK.Dělá to jen u her.Bylo to v servisu s tím samým problémem.Chvíli ok,ted znovu problém.Co mám dělat dál??Koupil jsem PS3 kvůli Blu-ray.Byl to můj omyl.Jak se posere pořádně tak jde do popelnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Tak jsi pěknej id*ot jestli jde do popelnice...Jak je starej? Jestli je v záruce určitě to skus reklamovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 nevyhazuj radši mi ho dej :)) spravím si ho :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudr.sat Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 dával jsem to do servisu těsně před koncem záruky.Tzn. že se vrátila po záruce.Reklamovat můžu původní opravu,to je jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Tak to skus pak dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 a ty se radši zkus podívat do učebnice ČJ :-* protože jak někdo může napsat zkus ze s to je fakt moc a už dost spamů a ty mudr. zbytečně nepiš a až si už v servisu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts