vena1893 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat když mám originálku a nainstaluju jí na HDD tak budu moct hrát bez CDčka v xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 A este si to nevyskusal??? Prisiel by si na to, ze DVD musi byt v mechanike! Takychto otazok je tu stale dost..omg :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vena1893 Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Momentálně nemám xbox u sebe dostanu se k němu až v neděli :D A jak si teda pomuzu kdyz to naistaluju na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 xbox je nesrovnatelne tissi a setri se mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vena1893 Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 no tak to si nainstaluju když je tišší :)) a je možný že se mi to přestane sekat (seklo se mi to zatím jen jednou)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 kdyz to je na HDD tak se rychleji nacitaji textury, takze je to mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vena1893 Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 a ještě jedna otázka :D Kolik ta hra zabere 5GB víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 priblizne 8 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 vacsinou je to max. 6,8GB...ale taky Apache ma po nainstalovani iba 1,4GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vena1893 Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 abych nezakládal nové téma zeptám se ještě tady :) Mám hru FIFA 11 a je tam možnost dát si do hry vlastní tvuky, nevíte někdo jak je tam dostanu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 v xboxu se ty hry nedaji moc upravovat jako napr na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Myslím že tady je to pekně udělané http://www.youtube.com/watch?v=pUh5J_OHg4w určo pomůže :) tommygun:fifa na konzolích je pořád jiné kafe než na pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vena1893 Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 zip545: už vím že do xboxu dám jen zvuk z CDčka, ale nevím jak vypálit CD aby tam ty zkuky šli MP3ky mohu přece jen poslouchat na xboxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Důležité je vypálit cd jako audio cd ,datové cd nebude fungovat,mp3 to může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vena1893
Ahoj chtěl bych se zeptat když mám originálku a nainstaluju jí na HDD tak budu moct hrát bez CDčka v xboxu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.