Riddick500 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Zdarec hraji tuhle hru chci se zeptat jak mám použit ty sluchátka vuBec nevím jak na to:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 strcit do usi a zapojit? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 tp jsem skoušel jenže nic tam neslyším pravě:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Ak chces pocut kamosov na Live pocas hrania...inak zvuk z hry nikdy necakaj na tych sluchadlach - nie je to na to urcene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Riddick500
Zdarec hraji tuhle hru chci se zeptat jak mám použit ty sluchátka vuBec nevím jak na to:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.