sejvi Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Zdravim, poridil jsem si original SONY PS3 Headset a po sparovani se od te doby vedle hodin zobrazuje napis 6/1 (nekdy 5/1), co to znamena a co mi tim chteji soudruzi od Sony rici...? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Ze by datum :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sejvi Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 No jasne...! :bash: Hold uz to po ranu nesmim brat...:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 :wohow:Ty krávo:wohow: ale abych se ti přiznal já si toho nikdy zase nevšiml nebo sem to asi nechtěl vidět8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sejvi
Zdravim, poridil jsem si original SONY PS3 Headset a po sparovani se od te doby vedle hodin zobrazuje napis 6/1 (nekdy 5/1), co to znamena a co mi tim chteji soudruzi od Sony rici...? ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts