pho Odesláno Srpen 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2022 Ahoj vsem, po cca 10 letech jsems e rozhodl ozivit stare psp a ukazt ho synovi. byla c nem uz nafoukla baterie, tak jsem ji vyhodil a objednal novou. Nova baterie neni original, vyrobce je Cameron Sino. Psp je model 2004 Psp byl hacknuto pres bateriovy hack a od te doby jsem tam aktualizoval csf. Kdyz jsem tam dal tu novou baterii, tak mi psp oznami, ze to neni original a cau, odmitne s ni fungovat. Poradi mi pls nekdo, jak na to, aby se na tom zase daly hrat veci z pametovky? diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pho
Ahoj vsem,
po cca 10 letech jsems e rozhodl ozivit stare psp a ukazt ho synovi. byla c nem uz nafoukla baterie, tak jsem ji vyhodil a objednal novou.
Nova baterie neni original, vyrobce je Cameron Sino.
Psp je model 2004
Psp byl hacknuto pres bateriovy hack a od te doby jsem tam aktualizoval csf.
Kdyz jsem tam dal tu novou baterii, tak mi psp oznami, ze to neni original a cau, odmitne s ni fungovat.
Poradi mi pls nekdo, jak na to, aby se na tom zase daly hrat veci z pametovky? diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.