playerPS Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Mam problem, na notebooku se mi objevila tato chyba pri bootovani, nevite co s tim? http://www.nocrash.com/ncbbs/msgs/3247.shtml Docela bych to potreboval vyresit, mohl bych se potom i nejak odmenit napr. Gb na nejakem serveru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 co mas za ntb a os? zkus vyjmout hdd, ocistit kontakty, vyfoukat (odprasit komplet ntb) nebo nastav si bootovaci prioritu na cd/dvd strc disk s os do pc a namackat repair system. Snad to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Mam msi x600, windows 7. Neprijdu tim ze ho rozeberu o zaruku? Preinstalovat se mi to nedari, dal bych do na reklamaci, ale bojim se jestli mi nekdo ve skole nekopnul do tasky, nebo tak neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 tak rozebranim o zaruku prijdes... ale jestli to teda mas v zaruce dal bych to asi reklamovat :/ btw jak se ti nedari reinstalovat os? co ti to dela? zkus jeste pri bootu pc mackat F8 mela by ti vyjet nabidka a tam opravit system nebo tak nejak... musel bych to mit pred ocima abych ti rekl presne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Vzdy se to sekne na logu msi (uplne prvni obrazovka). Ale jen kdyz bootuju z neceho, do biosu se dostanu. Dam to teda do zaruky, uz ma vice vad, napr. vypadava baterka... Takovej krap uz nikdy nekoupim :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
playerPS
Mam problem, na notebooku se mi objevila tato chyba pri bootovani, nevite co s tim?
http://www.nocrash.com/ncbbs/msgs/3247.shtml
Docela bych to potreboval vyresit, mohl bych se potom i nejak odmenit napr. Gb na nejakem serveru...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.