Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

2 a více gb harddisk zdarma a jiné!

hipox

Recommended Posts

Tyto věci nejsou ode mne, ale nikde jinde na netu jsem ho neviděl takže:

2GB (a více) HARDDISK NA NETU

Co potřebujete: PSP

PC

OBA PŘÍSTROJE PŘIPOJENÉ NA INTERNET

PROGRAM Gmail Drive Shell

Návod: Zřiďte si email na Gmailu a stáhněte a nainstalujte program na pc zvaný Gmail Drive Shell. Ke stažení je na adrese www.softpedia.com/progDownload/GMail-Drive-shell-extension-Download-15944.html

Poznámka: Nezkoušel jsem to a tak vám nemůžu poradit, sorry, ale pokud vám to bude fungovat, můžete si udělat mailů kolik chcete a nemusíte utrácet za drahý karty!

HRAJTE WI-FI MULTIPLAYERY PŘES INTERNET!

Co potřebujete: PSP

PC

OBA PŘÍSTROJE PŘIPOJENÉ NA INTERNET

PROGRAM Xlink Kai Evolution 7

Postup: Stáhněte a nainstalujte na pc program Xlink Kai Evolution 7 od firmy Team Xlink, je k dostání na www.teamxlink.co.uk v sekci download a spusťte.

Poznámka: Znovu upozorňuji, že o tomto programu nic nevím, ale vyzkoušejte a uvidíte.

Vím, že návody nejsou dobré, ale doufám že se vám budou líbit a hodit:cheesygrin: ... jo a tyto návody mám z časopisu playstation 2 z čísla 46

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JO takže ty deš přez Prohlížeč na net.. najedeš na mail klineš na tu hru a ona se ti nabootuje? No jistě tak to by sis měl koupit i třetí PSP :-D

To si tak maximálně můžeš sosnout Ale s tou rychlostí :-D

Rozhodně se přez to nedá hrát :roll:

Jesli se přes to nedá hrát, může to sloužit pro filmy, mp3 a fotky a další věci! Jo a s tim třetím psp, neprovokuj:bash:

Odkaz ke komentáři

..trosku zbytecny sirit takovyhle bludy...

..jak psal dolik, wifi je snek pomalej a v dnesni dobe nic takovyho neni realne mozny...

..kdyz nebudu koukat na rychlost wifi, tak spoustet naky hry pres prohliec, zatim docela pekny scifi...

..jedine co by slo "stahnout hru z netu do PSP"..ani to by mozna neslo...navic by to trvalo roky :)

Odkaz ke komentáři

..trosku zbytecny sirit takovyhle bludy...

..jak psal dolik, wifi je snek pomalej a v dnesni dobe nic takovyho neni realne mozny...

..kdyz nebudu koukat na rychlost wifi, tak spoustet naky hry pres prohliec, zatim docela pekny scifi...

..jedine co by slo "stahnout hru z netu do PSP"..ani to by mozna neslo...navic by to trvalo roky :)

Psal sem že to neni jenom na hry! Filmy atd

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu