Sukacek Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 ahoj, mam W7 64bit propojeny s PS3 pres wifi i kabel a doted propojeni mezi sebou fungovalo bez problemu. Na PS3 pouzivam FTP server 1.2. v PC jsem vzdy napsal 192.168.1.6 to co ukazuje FTP server a PS3 se mi zobrazila. dnes jsem zkusil propojit a vypise se mi cesta v siti nebyla nalezena, chyba 0x80070035 a nejde to.vubec nevim kde je problem a co s tim delat. Dekuji za kazdou radu. Sukacek EDIT: ted jsem zkusil pripojit se z PC na Xtreamer co mam doma pres wifi a to bezi bez problemu, v PC se zobrazi, muzu kopirovat, prenaset..tak v PC asi chyba nebude :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 jasny protože ftp manager potřebuje ip i port bez portu te to neprihlásí na server v PS3 (port vetšinou byvá 21) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 2sinistracz: dekuji za radu. uz vse funguje jak ma :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts