Ahoj, po delší době jsem se dostal do kolize při instalaci Bus Driver 22, Sonic1 a další...
Ani Awoo ani TinWoomi to nechce uploadovat na SD kartu přes USB - začne, ale vyhodí to chybu:
"Failed to install X.msp !
Partially installed contents can be removed from the System Settings applet.
OpenFileSystemWithid:122: File@SdCardContend://registered/00000034/..... .nca is Unreable ! You may have a bad dump, ts_mitm may need to be remover, or your firmware version may be too low to ... Error code: 0x00236e "
FW mám 13.1.0/AMS 1.2.2/E, dělal jsempřes poslední Awoo i TinWoo i ns-usbloader a ještě jsem dohrál poslední Sigpatches z tématu.
Doteď mi to normálně jelo, nevíte, čím by to mohlo být ???
Fórum mi hodilo chybu, omylem jsem zadal téma 2x, omlouvám se...
Otázka
dvbman
Ahoj, po delší době jsem se dostal do kolize při instalaci Bus Driver 22, Sonic1 a další...
Ani Awoo ani TinWoo mi to nechce uploadovat na SD kartu přes USB - začne, ale vyhodí to chybu:
"Failed to install X.msp !
Partially installed contents can be removed from the System Settings applet.
OpenFileSystemWithid:122: File@SdCardContend://registered/00000034/..... .nca is Unreable ! You may have a bad dump, ts_mitm may need to be remover, or your firmware version may be too low to ... Error code: 0x00236e "
FW mám 13.1.0/AMS 1.2.2/E, dělal jsem přes poslední Awoo i TinWoo i ns-usbloader a ještě jsem dohrál poslední Sigpatches z tématu.
Doteď mi to normálně jelo, nevíte, čím by to mohlo být ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.