FreeMan__ Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Dobrý Podvečer, Už dlouhou dobu se nemůžu rozhodnout jaký tablet jestli androidácký, ipad nebo až výjde blackberry playbook. Nyní chodím na střední školu a mám jenom stolní počítač (windows). Takže bych potřeboval přenosnou věcičku. Notebook a netbooky jsem měl chtěl bych zkusit něco nového. Zaujal mě Ipad ale i playbook od BlackBerry Požadavky: - Práce s textem,prezentace atd. (hlavní) - Přehrávání filmů a hudby - Přední Kameru pro videohovory (neni nutná) - větší displej. (ca velikostí IPAD) - Podpora FLASH (neni nutná) - něco aby to šlo připojit k TV Předem za názory děkuji, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Pokud ti nezáleží na ceně, tak si počkej na BlackBerry PlayBook. Dnes jsem s ním viděl "minipreview" a čuměl jsem s otevřenou pusou. viz.: http://www.mobilmania.cz/clanky/blackberry-playbook-na-vlastni-ruce-a-poradne-ces/sc-3-a-1315328/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan__ Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Tady neto video jsem taky narazil, a od tohoto videa se mi ten playbook začal líbit :-). Škoda že to nemá větší displej :/ nevíte kdy má vyjít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Nejspíš by měl vyjít v Q1/Q2 2011, podívej se ještě na tablet Motorola XOOM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan__ Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Salazare dík.. jsi dobrej.. ten motorola XOOM se mi líbí :D a možná si ho pořídím.. Ještě jsem se chtěl zeptat jak je to s pdf, doc prostě dokumenty,offici pro android? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Ve svym phounu mám ThinkFree Office takže nejspíš tam půjdou číst a editovat dokumenty :) A na Marketu se určitě najde více alternativ na prohlížení dokumentů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan__ Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 tak teď na ipad už ani nemyslím :D.... Štve mě že ipad nebude mít Flash protože Steve Jobs ho nemá rád :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 No myslim že se vyplatí počkat na Ipad2 ;) A s tim flashem to neni kvůli tomu že ho Jobs nemá rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 No myslim že se vyplatí počkat na Ipad2 ;) A s tim flashem to neni kvůli tomu že ho Jobs nemá rád. Jakykoliv argumenty Apple vuci flashi jsou kec. Pravda je ta, ze ho Apple nechce kvuli tomu, ze by se tim ohrozil prodej aplikaci a her, protoze dosti lidem by stacily flashove app/hry :) Protoze ve flashi by se dala udelat prakticky jakakoliv aplikace, ktera je ted na iOS. A pak je to samozrejme Jobsuv odpor a osobni boj - je to videt treba na tom, jak Apple razi HTML5 a jak opozdeny je vyvoj flashe pro Mac OS X - takze tohle ma byt (imho) takova Jobsova kompenzace. Jinak on topic: Ten playbook se mi libi ze vsech tabletu nejvic. Pokud ale vybirat neco aktualne, tak urcite android - rozhodne ne iPad. Android je proste univerzalnejsi, uz na nem jde i flash atd. Jenom pozor! Pri vyberu spravneho tabletu. Doporucuju tablet alespon s 800MHz+ CPU a hlavne s alespon 512 MB RAM.. Jinak to je (neprijemne) pomale (osobni zkusenost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 za me urcite iPad, tvoje pozadavky splnuje a mimoto je to krasna a kvalitni vecicka i kdyz treba ne tak univerzalni, ale to se po nem ani nechce, neni to notebook..budes spokojenej ver mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Table Notion Ink Adam Srdcem novinky je dvoujádrový ARM procesor Nvidia Tegra 2 Cortex A-9, který pracuje na frekvenci 1 GHz. K dispozici má 1024 MB operační paměti. Procesorem se stejným taktem je vybavena také konkurence od Applu, ta má však pouze 256 MB paměti.http://www.novinky.cz/internet-a-pc/222687-sikovny-tablet-notion-ink-adam-ma-vse-co-ipadu-chybi.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.