endriko1468625508 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Nechal jsem si Flash-nout Xbox 360 na ten novy LT + softwer aby mi jely hry s AP 25 a mam takovy proble. pred vloženim hry do mechaniky musim dat bott dvd poněvač ni mechanika nenačte jinak hru. Jak to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Active iso se používá jen při FW flashe 1.6 . Na LT + už se používat nemusí , tak jak to že píšeš , že ho musíš dávat ? Toto ale musíš vyřešit s tím , kdo ti flash dělal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 noja jsem měl flash 1,6 a ten mi prehodil na Lt + ale bot dvd tam musim dat. co ma ochranu wawe 6 tak stale nenačte bez Bood DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Tak to ale vážně nemá být . Jaký máš dashboard ? Tím by to sice být nemělo , ale už to opravdu nechápu . S LT + musí jít vše normálně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 dashboard mam ten z listopadu co updatoval Microsoft 2.0.12611.0 . a hry s Ap 25 mi jinak jedou jen musim pro načtěni dvd v mechanice dat Botovaci DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 dashboard mam ten z listopadu co updatoval Microsoft 2.0.12611.0 . a hry s Ap 25 mi jinak jedou jen musim pro načtěni dvd v mechanice dat Botovaci DVD Tohle slyším opravdu prvně . S tím si asi nikdo nebude vědět rady . Jedině to řešit s flasherem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Jsem na tom podobně pouze u assassins creed 2 u ostatnich s ochranou ap 25 jsou v pohodě mam flash LT+ 1.1. Ale předpokladam že problem by moh byt s Abx? upravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Jsem na tom podobně pouze u assassins creed 2 u ostatnich s ochranou ap 25 jsou v pohodě mam flash LT+ 1.1. Ale předpokladam že problem by moh byt s Abx? upravou ABGX je nejlépe používat takto : zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 ABGX je nejlépe používat takto :zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Presně tak jsem to aplikoval ale z nejakého důvodu fakt musim spoustet zmiňovanou hru prez active cd. Jinak jinej důvod mě nenapada proc to tak je jenom u assassins. Je to malinko zahada. Ale co se dá dělat. U jedne hry se to dá přežít a koneckoncu se to tak dělalo dříve u starších Fw :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.