Primátor3 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2011 Dobry:cheesygrin::D To ja kdyz sem delal ridicak na Cecko, tak jsem jezdil starou vyslouzilou Liazkou, to byl hukot. Plyn - pustit plyn - spojka - vyradit - meziplyn - spojku a rychle soupnout dalsi rychlost, a ta tam vklouzla jen kdyz se ji chtelo. To cely pokud jste chteli zaradit :D Citovat
canava Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2011 co je to sakra meziplyn ? :D a spojka by se měla držet pořád ne ?? teda aspoň u dnešních aut to tak bývá :D (mám řidičák jen na moto) Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2011 co je to sakra meziplyn ? :D a spojka by se měla držet pořád ne ?? teda aspoň u dnešních aut to tak bývá :D (mám řidičák jen na moto) meziplyn se používá u aut,které nemají synchroní převodovku, když přeřazuješ,tak aby sis srovnal otáčky Citovat
canava Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2011 řekl bych že to chápu... ale nevím co je synchroní převodovka a nesnažte se mi to raději vysvětlit :D protože bych se zase dozvěděl nějakou fatalitu které bych stejně nerozuměl :D Citovat
Primátor3 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2011 Proste musi slapnout na plyn kdyz ches preradit u tehlech starejch rachotin co maj vysypanou prevodovku :D Takhle se radi i u zavodaku, ale tam je to z jinejch duvodu. A pokud si chtel podradit s Liazkou tak to byl jeste jinej postup :D Citovat
Marchelino Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Zvlast jak si tady vsichno honej pindiky v jakejch karach jeli :D pindika si nad tim muzes honit tak ty :D...my jsme se o tom bavili v souvislosti ke hram jak moc se to lisi v realnem sportaku oproti tem z her protoze tady padly takove slova jako simulator a to dle meho nazoru neni ani jedna zavodni hra. Citovat
rayZine Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Marchelino - jak v cem a v jaky mire, v GT5 je razeni trochu blizko i zataceni rikam TROCHU, v NFS S2 UNL je treba to naklaneni hlavy v zatackach zase TROCHU realny.. rekl bych ze to sou simulatory jak vysity, GT5 mozna vic...prece jenom uz sou nejakou dobu zamereny na jedno, tim nechci rict ze je NFS S2 spatny Citovat
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 To ovládání není zas tak špatný, chce si to trochu pohrát z nastavením, ale i tak to pořád není ono. Jediný co je hodně dobrý je pohled z helmy to je fakt zážitek. Citovat
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 No v ovladani na GT5 to nema, to je hruza. Citovat
macdaddy1468625894 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 GT5 jsem nehral, takže nevim, ale je to možný. Citovat
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 vubec to nezataci, a kdyz jedes rally , to nejde ridit, furt bouras Citovat
Primátor3 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 Ehm, ovladani v GT5 je hruza...? LOL :D Citovat
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 me nesedi :D ty LOL. Musim si nejak pohrat v nastaveni. Citovat
Primátor3 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 Rizeni v GT5 je naopak pristupnejsi i hracum jen s Dualshockem, co nemaji volant. Citovat
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 no ja to hraju na ds3 a plyn sem si dal na R2, nvm proc to serou na X je to trapny, na R2 je to o dost lepsi Citovat
Primátor3 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 To je ovladani tlacitky, ne rizeni a chovani vozu :-) Prkotina Citovat
sejvi Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Tak jsem vcera poprve zapnul NFS Shift 2 a na prvni dojem DOBRY. Trosku problem s ovladanim, ale casem to snad vychytam... Hodne me prekvapily ZVUKY, jsou PERFKETNI - hraji s Wireless Stereo Headset 7.1 a LUXUS. ;) Hraje tu jeste nekdo NFS Shift 2..? Citovat
Danny1998CZ Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 nevim, já si na to ovládání od doby co to vydali ještě nezvykl, dycky mě to tak nas*re že to po pár minutách vypnu Citovat
th0ca Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 ovladani neni tak hrozny, ale ja sam sem si musel hooooodne prenastavi citlivost pacek ve hre na skoro 100% aby to auto zatocilo kdyz chci zatocit... a ve hre je potreba jezdit tvrde, pak to jde lepe :) Citovat
Danny1998CZ Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 ale uplně na 100% to taky nejde :D je to prostě naprosto ♥♥♥♥♥♥ní a na místě bych zastřelil toho kdo vymyslel že fyzikální model bude takovej jakej je.. Citovat
trotlos Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Shift ma chovani aut trsoku plovouci ale kdyz si clovek zvykne je to perfekt hra Citovat
Danny1998CZ Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 jo asi to je o zvyku no, plave to dost.. jak to máš nastavený ty ? hraješ na DS3 nebo volant ? Citovat
trotlos Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Nastaveny tak jak to bylo defaultne a zezacatku jsem hral na DS ale od cca 50% kariery uz mi to ovladacem neslo zvladat protoze at jsem delal co sem delal v zatackach sem nebyl tak rychlej jak bych potreboval tak jsem musel oprasit volant a chvilku si zase zvykat + nastavit u stredu vetsi dead zonu a myslim ze jsem jeste lehce ubral citlivost jinak sem dost casto na rovinci ve vetsich rychlostech lital od rejdu k rejdu a koncilo to hodinama :wohow: Citovat
Danny1998CZ Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2012 no to přesně dělám :D hrál sem na sixaxisu tak zkusím ten volant.. mám g27 a ani mě nenapadlo to s ním jet :D :D edit: tak jsem zapojil volant a po chvilce ladění a navykání jsem se do toho fakt dostal.. je to fakt fajn hra, akorát některý eventy jsou pain in the ass :D Citovat
Misi Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli má shift 2 unleashed online pass? Pokud ano, je bez něj možné hrát online (tudíž je pouze na nějaký doplňkový obsah) nebo si bez něj nezahraju vůbec? Předem díky.. ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.