Srig Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2012 Má online pass, bez kterého si multiplayer nezahraješ. Citovat
Navrc Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2012 Dohral jste nekdo Drifty ten finalovej event ? ja to nedavam proste to pos.. tokyo rozkopu :D A nechapu lidi co si porad stezujou na ovladani... jeto jen o zvyku.. me se zatim nedari ovladat ty placky ale jinak to davam :) A Drifty sou hodne o nervy nez si nato clovek zvykne neni to jak v ostatnich hrach :) Citovat
Navrc Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2012 Pls help :) sry double post. Jezdily jse nekdo Endurace zavody ? ja jsem to jel s evem a ve 13 kole odesel motor ... Jak tomu mam zabranit ? :D Citovat
Manoust Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2012 Hraje to nekdo kdo by jsi zajezdil online ? jen tak pro zabavu ? :bash: Citovat
Sidonio Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2013 Zdravím, zajímalo by mě jestli jde u těch NFS: Shift 2 změnit nastavení tlačítek na gamepadu? Protože poslední NFS co jsem hrál na konzoli byly NFS: ProStreet a tam to nešlo, např. tam byl plyn na pozici R2, já jsem byl vždycky zvyklý na křížek. Děkuji za odpověd Citovat
valis1 Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2013 nemáte někdo dlc na prodej? nebo na společnou koupi? Citovat
Finchmeister Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2013 ahoooj, jsou na PS3 v SHIFT 2 a v novým Most Wanted i české tiulky? jak dlouho asi trvá odjet komplet celou kariéru? v obou hrách. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.