Andre94 Odesláno Prosinec 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2022 Dobrý den mám svůj Xbox necelé 4 měsíce koupil jsem ho noví. Zaklínače jsem hrál již před next gen updatem a nikdy se mi hra nesekala. Po updatu jsem ji začal znovu hrát a občas se to prostě zasekne jen jeden zásek zhruba na vteřinu a pravidelně se opakuje v rozmezí několika minut. Hru hrají v režimu performance při 60fps. Máte někdo stím již nějakou zkušenost? Chtěl bych si být jistí že problém je ve hře a ne v mé konzoli děkuji. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2022 Nevim, zda pomuze, ale doporucil bych hru smazat a nainstalovat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre94 Odesláno Prosinec 31, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2022 Díky za tip už na tom pracuji dám vědět jestli to pomohlo. Jinak u jiných her žádné podobné problemi nemám zkoušel sem hrát delší dobu např Forzu 5 , Metro Exodus a vše bylo v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaš-khu Odesláno Březen 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2023 Zdravím. Pomohl Vám odinstal/nainstal? Mám na X-box One něco podobného. V rozhovorech se mi na strašně dlouho zasekne načítání... točí se nekonečně dlouho ačkoliv se nejdená o nic obrovského... prostě jen rozhovor s jinou postavou - a je to u všech rozhovorů. Přikládám do odkazu. A prosím, neztratím uložené pozice při přeinstalu? Děkuji Vašek. Youtube video s ukázkou záseku (PS: Je to jen v tomto úkolu... Když si zvolím/přepnu na jiný úkol, tak vůbec nečekám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.