Andre94 Odesláno Prosinec 23, 2022 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2022 Dobrý den mám svůj Xbox necelé 4 měsíce koupil jsem ho noví. Zaklínače jsem hrál již před next gen updatem a nikdy se mi hra nesekala. Po updatu jsem ji začal znovu hrát a občas se to prostě zasekne jen jeden zásek zhruba na vteřinu a pravidelně se opakuje v rozmezí několika minut. Hru hrají v režimu performance při 60fps. Máte někdo stím již nějakou zkušenost? Chtěl bych si být jistí že problém je ve hře a ne v mé konzoli děkuji. :) Citovat
jirik Odesláno Prosinec 25, 2022 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2022 Nevim, zda pomuze, ale doporucil bych hru smazat a nainstalovat znova Citovat
Andre94 Odesláno Prosinec 31, 2022 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2022 Díky za tip už na tom pracuji dám vědět jestli to pomohlo. Jinak u jiných her žádné podobné problemi nemám zkoušel sem hrát delší dobu např Forzu 5 , Metro Exodus a vše bylo v pořádku. Citovat
Vaš-khu Odesláno Březen 7, 2023 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2023 Zdravím. Pomohl Vám odinstal/nainstal? Mám na X-box One něco podobného. V rozhovorech se mi na strašně dlouho zasekne načítání... točí se nekonečně dlouho ačkoliv se nejdená o nic obrovského... prostě jen rozhovor s jinou postavou - a je to u všech rozhovorů. Přikládám do odkazu. A prosím, neztratím uložené pozice při přeinstalu? Děkuji Vašek. Youtube video s ukázkou záseku (PS: Je to jen v tomto úkolu... Když si zvolím/přepnu na jiný úkol, tak vůbec nečekám) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.